2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Letartóztatták az újszülöttje meggyilkolásával gyanúsított múcsonyi nőt

Letartóztatták az újszülöttje meggyilkolásával gyanúsított múcsonyi nőt

A Miskolci Járásbíróság elrendelte a letartóztatását annak a múcsonyi nőnek, akit újszülöttje megölésével gyanúsítanak – tájékoztatta a Miskolci Törvényszék csütörtökön az MTI-t.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított várandós volt, de nem készült a gyermek születésére, nem járt terhesgondozásra, a védőnőt is először csak a szülés előtti héten kereste fel. Július 6-án hajnalban szülei házában, a vécére ülve szülte meg gyermekét. A köldökzsinórt ollóval elvágta. A csecsemő feje a vízzel telt öblítőrészbe merült, ahonnan a nő néhány perc múlva emelte csak ki. A testet földhöz ütötte és egy törülközőbe csavarva magára hagyta. Délelőtt – valódi szándékát elhallgatva – egy ismerősét kérte meg, hogy vigye Lyukóbánya erdős külterületére, ahol aztán elrejtette a holttestet – ismertette a törvényszék.
Aznap délután a gyanúsított felkereste a védőnőt, aki értesítette a mentőket és a rendőrséget.
A bíróság egy hónapra elrendelte a nő letartóztatását. A végzés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett – olvasható a közleményben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szombat hajnalban kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház egyik szobája, valamint a tetőszerkezete Halmajon, a Széchenyi úton. Az encsi …

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …