2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Laky Zsuzsi és családja: „Édességet este 6 után nem eszünk!”

Laky Zsuzsi és családja: „Édességet este 6 után nem eszünk!”

Csodaszép családja van Laky Zsuzsinak és Dietz Gusztávnak, két gyönyörű lányukkal és kutyájukkal élnek Gödön, ahol gyakran hajókáznak a Dunán. Hosszú távú terveikben szerepel, hogy még közelebb kerüljenek a természethez, és még távolabb kerüljenek a város zajától.

Laky Zsuzsi lányai, Luca és Lujza édesanyjuk szépségét örökölték. A modell, szépségkirálynő tudatosan odafigyel családja egészségére.

„Fontosnak tartjuk mindketten Gusztival, hogy megfelelően étkezzenek a gyerekek, a sport mellett. A sport nálunk kötelező! Odafigyelek arra is, hogy mit esznek. A nagyobbik lányomnak több étel-érzékenysége van, nála különösen oda kell figyelni. Suliidő alatt minden reggel viszi magával az ebédjét. Tudják, hogy édességet este 6 után nem eszünk, inkább gyümölcsöt. Nyáron persze a jégkrém lecsúszik, de ha lejövünk a partra, gyümölcsöt hozunk magunkkal. A második terhességem alatt 14 kilót szedtem fel és sehogy nem akartak lemenni a kilók. Rájöttem, hogy sokkal jobban oda kell figyeljek magamra. Ezért segítség után néztem: pár hónapja elkezdtem használni egy gyógynövény-keveréket – ami igazán izgalmas anyagokból áll –, 8 kilótól szabadultam meg. Ez a súlycsökkentő innovátor tartalmazza a banaba fa levelét, így az elfogyasztott zsírok fele képes csak felszívódni, hatására a vércukorszintem sem ingadozik, a zsírok pedig nem rakódnak le a nemkívánatos helyekre. Az indiai csalán az anyagcsere felturbózásáért felelős, ráadásul a fogyókúra alatti feszültséget is megszünteti. De van egy olyan trópusi növény is benne, ami képes blokkolni a keményítő és a cukor zsírrá alakulását, így pukkantja ki a kis zsírsejteket” – mondta Zsuzsi.

Gusztinak nagyon tetszik a szerelme, a büszke férj mindig is a legszebbnek látta feleségét.

„Nekem az a fontos, hogy Zsuzsi magával legyen renben, az általánosan hatással van mindenkire a családban. A lányok szerencsére rá hasonlítanak jobban, aminek én nagyon örülök. Tény, hogy nagyon szép családunk van, én vagyok benne a legcsúnyább” – tette hozzá nevetve Guszti.

A család a nyári szünetben rengeteg időt tölt együtt, jobbnál-jobb programokkal.

„Itt lakunk a Duna mellett, van egy kis hajónk, minden nap átmegyünk a Homokszigetre, és ott együtt van a család. Nyáron itt töltjük a legtöbb időnket, de sokszor hazamegyünk anyukámékhoz Nagykanizsára, vagy a lányokkal Balcsira. Nagyon szeretünk kirándulni, leggyakrabban Verőcére, a Csattogó-völgybe megyünk. A kutyát is visszük, ott szabadon lehet engedni, nagyon szeretjük azt a környéket” – mesélte Zsuzsi, akinek a szavaihoz férje is csatlakozott.

„Imádunk együtt menni, imádjuk Verőcét is, azt az irányt találtuk ki magunknak. A dombtetőről gyönyörű a kilátás a Szigetcsúcsra. Hosszú távon úgy tervezzük, hogy eltávolodunk kicsit a világtól. Szeretnénk a gyerekeinket is erre nevelni, hogy minél jobban igyekezzenek ők is leszakadni a civilizációról, mert úgy érzem, hogy le kell. Szeretnénk megtermelni saját magunknak sok mindent, szeretnénk néhány háziállatot, csirkét, kecskét, nyulat. Nem mindegy, hogy a lányok mibe nőnek bele, abba, hogy ételt rendelgetünk, vagy abba, hogy látják, hogy a zöldség nem a boltban terem” – mondta Guszti.

„Abszolút nem áll tőlem sem távol ez, gyerekkoromban volt 300 disznónk és 30.000 csirkénk” – tette hozzá Zsuzsi.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek