2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Külhonban lopták el az eurót, itthon rendőrök fogták el őket  

Külhonban lopták el az eurót, itthon rendőrök fogták el őket  

Ózdi rendőrök szűrték ki forgalomból azt az autót, amelynek utasai a megalapozott gyanú szerint Szlovákiában, több mint ezer eurót loptak el.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság három férfival szemben. Az eljárás adatai alapján a 38 éves héhalomi, a 41, illetve 43 éves bujáki férfiak 2022. március elsején 10 óra körül a szlovák Kruzná településen egy nyitva hagyott jármű műszerfalán felejtett tárcából több mint 1500 eurót loptak el.

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai a beszerzett információk alapján, Borsodnádasd külterületén még aznap ellenőrzés alá vonták az adott személygépkocsit, és a benne ülő férfiakat, akiket előállították a rendőrségre, és gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.

Csak a kocsiban ne!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztálya az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a közterületen leparkolt járműveiket ne hagyják nyitva, és kiváltképp ne hagyják az indítókulcsot a kocsiban! Érdemes az ingatlanok udvarán leparkolt gépjárműveket is lezárni! Az autótulajdonosok lehetőség szerint ne tároljanak nagyobb értékeket, készpénzt a járművekben. Látható helyen se hagyjanak semmit, hiszen azok lehetőséget kínálhatnak az elkövetőknek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek