2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Krausz Gábor kislányáról: „Éreztem, hogy büszke rám”

Krausz Gábor kislányáról: „Éreztem, hogy büszke rám”

Általában Krausz Gábor szerelmi életét vesézi ki a bulvársajtó, miközben elismert gasztroszakember és gondoskodó apuka, aki számára az egyik legnagyobb kihívás, hogy a kislányával is megszerettesse a számára kedves ételeket.

A népszerű séf legutóbb Szicíliát és annak ízeit fedezte fel párjával, Mikes Anna táncművésszel. Most nem csak az utazás kapcsán, a kislányáról, Hanniról is megosztott néhány kedves történetet.

„Válogatós, kevés ételt hajlandó megenni. Bár azt mondják, minden gyerek így van ezzel, rá ez különösen jellemző” – árulta el Krausz Gábor a GLAMOUR magazinnak adott digitális címlapinterjújában. „Óvatosan, finoman kell próbálkozni nála, nehéz ugyanis rábeszélni az új dolgokra. Ha valamire egyszer azt mondja, hogy nem, azt fixen nem fogja megkóstolni a következő alkalommal sem.  Nagyon eltökélt ebből a szempontból. Ha viszont ráhagyom, nem erőltetem, és látja, hogy Anna is, én is eszem, akkor van rá esély, hogy meggondolja magát.  Többször előfordult már, hogy miután megkóstolta, annyira ízlett neki, hogy már nem lehetett kivenni a kezéből. De ma már talán nyitottabb kicsit a különböző ételekre, és ha ő segít valamit elkészíteni, akkor mindig megízleli.”

Bizonyára a Dancing with the Stars nézői számára nagyon emlékezetes, amikor Gábor és Anna A Szépség és a Szörnyeteg betétdalára táncoltak. A produkciót Hanni is megnézhette a televízióadás főpróbáján. „Láttam az arcán, hogy nem igazán érti, hogyan lehetek Disney-herceg, miközben az apukája vagyok” – idézte fel nevetve a séf a magazin kérdésére a tavalyi, kedves emlékét. „Ráadásul azt a mesét játszottuk el, ami az egyik kedvence, rendszeresen nézni. A szeme csillogott és éreztem rajta, hogy büszke rám.  Nagyon örültem, hogy akkor és ott a részese lehetett ennek a varázslatnak. Azóta ezt a produkciót kellett vele a legtöbbször visszanézni, és akárhova megyünk, ezt a zenét kéri az autóban. Érzem, hogy ez az élmény mély nyomot hagyott benne.”

A teljes interjú az alábbi linken olvasható: https://www.glamour.hu/sztarhirek/krausz-gabor-interju/vqr88ey

Fotó:Lőrincz Márk

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek