2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Közúti ellenőrzések a közlekedés biztonságáért

Közúti ellenőrzések a közlekedés biztonságáért

Eltiltás hatálya alatt vezetni bűncselekmény. Egy komlóskai sofőr tudta ezt, mégis volán mögé ült, előtte azonban még autójának a hatóság által bevont rendszámát kicserélte egy másikra.

Közúti ellenőrzésük során a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. szeptember 25-én 10 óra körül az M3-as autópálya, Geleji pihenőjénél ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit, illetve annak vezetőjét. Az adatok ellenőrzése során kiderült, hogy az 50 éves férfit korábban a hatóság eltiltotta a vezetéstől, továbbá bevont rendszámát és egy másikra cserélte.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség, és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a sofőrrel szemben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy, aki a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt járművet vezet bűncselekményt követ el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói országos koordináció keretén belül tettek pontot egy csalássorozat végére. Ü…

További cikkek

VÉRADÁSOK
Borsod – Abaúj - Zemplén vármegye – április 15-21. Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a…