2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Két járművezető is forgalommal szemben hajtott az autópályán

Két járművezető is forgalommal szemben hajtott az autópályán

A rendőrök előállították azt a két sofőrt, akik a járműforgalommal szemben haladtak az M30-as autópályán Encs közelében.

Az Encsi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy 82 éves kazincbarcikai és egy 59 éves encsi nővel szemben.

Az egyik esetben a 82 éves nő 2021. október 30-án a kora reggeli órákban az M30-as autópálya belső sávjában haladt a forgalommal szemben Tornyosnémeti irányába.

Az út 51. kilométerszelvényében két lengyel kamion haladt a külső és belső sávban egymás mellett, amikor észlelték a szembejövő autót, így a leálló, illetve a külső sávba húzódtak le, azonban a két kamion érintőlegesen így is ütközött, míg a szabálytalan autós továbbhaladt.

A másik esetben az 59 éves nő a kora délutáni órákban haladt szabálytalanul az autópálya 64. kilométerszelvényének belső sávjában a forgalommal szemben, amelynek során kétszer is megfordult az úttesten, amíg elhagyta a pályát. Itt baleset nem történt.

A rendőrök mindkét esetben előállították a sofőröket, vezetői engedélyük bevonásáról intézkedtek és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Kérjük a járművezetőket, hogy figyelmesen vezessenek, utazásuk megkezdése előtt alaposan tervezzék meg útirányukat különösen akkor, ha az adott úton még nem közlekedtek!

„…hogy mindenki hazaérjen!”

 

 

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek