2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Zsaroló rablók

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
 
Előzetes letartóztatásban várja az a két nőből és egy férfiből álló trió a nyomozás befejezését, akik Putnok környékén „védelmi pénzt szedtek az utazás biztonságáért”.
 

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse rablás- és zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 33 éves G. Roland, a 30 éves G. Szonja és a 35 éves H. Erna putnoki lakosokkal szemben.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsítottak 2013. év folyamán és 2014. év április-május hónapjaiban több, a helyközi közlekedési vállalat alkalmazásában állós sofőrt fenyegettek meg bántalmazás kilátásba helyezésével, amennyiben nem adnak át részükre különféle pénzösszegeket.  A terheltek a pénzért cserébe „védelmet, bevédést” ígértek.

A 2014. május 28-án bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottakat az eljáró nyomozási bíró ügyészi indítványra 2014. május 30-án előzetes letartóztatásba helyezte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek