2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Zebra terv számokban

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság 2020. május 12-e és 14-e között hirdette meg a Zebra terv elnevezésű baleset-megelőzési akcióját, melyhez a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott.
Az ellenőrzések során az egyenruhások a megye teljes területén, de főként a városokban kijelölt gyalogos-átkelőhelyek közelében segítő szándékkal a szabályok betartására hívták fel figyelmet. Az akció pozitív eredménye, hogy az ellenőrzés időszakában gyalogátkelőhelyek, illetve azok környékén közlekedési baleset nem történt.

A Zebra terv három napja alatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök 46 esetben intézkedtek. A járőrök 32 esetben figyelmeztetést alkalmaztak, helyszíni és közigazgatási bírságot pedig 14 alkalommal szabtak ki különböző szabálysértések elkövetése miatt.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a gyalogos balesetek a közlekedési szabályokat betartva, türelmesen, empátiával közlekedve, valamint egymásra odafigyelve túlnyomó többségében megelőzhetőek!

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek