2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Zebra terv számokban

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság 2020. május 12-e és 14-e között hirdette meg a Zebra terv elnevezésű baleset-megelőzési akcióját, melyhez a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott.
Az ellenőrzések során az egyenruhások a megye teljes területén, de főként a városokban kijelölt gyalogos-átkelőhelyek közelében segítő szándékkal a szabályok betartására hívták fel figyelmet. Az akció pozitív eredménye, hogy az ellenőrzés időszakában gyalogátkelőhelyek, illetve azok környékén közlekedési baleset nem történt.

A Zebra terv három napja alatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök 46 esetben intézkedtek. A járőrök 32 esetben figyelmeztetést alkalmaztak, helyszíni és közigazgatási bírságot pedig 14 alkalommal szabtak ki különböző szabálysértések elkövetése miatt.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a gyalogos balesetek a közlekedési szabályokat betartva, türelmesen, empátiával közlekedve, valamint egymásra odafigyelve túlnyomó többségében megelőzhetőek!

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum