2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Záróvonalat átlépve előzött

Három hónapra eltiltotta a rendőrség a vezetéstől azt a sofőrt, aki a 3-as számú főúton, a tiltás ellenére átlépte a záróvonalat, és megelőzte az előtte haladó személyautót.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei 2019. május 23-án 11 óra 40 perckor észlelték, hogy a 3-as számú főúton, Mezőkövesd és Szihalom közötti szakaszon egy férfi figyelmen kívül hagyta a felfestett záróvonalat, és a forgalom elől elzárt területen a tiltás ellenére megelőzte az előtte haladó autót.

A tetten ért sofőrt a rendőrök előállították a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság – még aznap meghozott – elsőfokú határozatában a szabálysértőt három hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek