2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Whiskys rabló meg a küszöbtolvajok – Elfogások és tettenérések Miskolcon

Whiskys rabló meg a küszöbtolvajok – Elfogások és tettenérések Miskolcon

Egy miskolci férfi két üveg szeszes italért, két másik elkövető pedig egy küszöbért küzdött, miközben ez utóbbiakat lopás közben tetten érték.

Whiskys rabló

Az egyik miskolci csemege boltban egy vásárló március 3-án két üveg whiskyt emelt le polcról, majd fizetés nélkül távozni akart. Az eladó figyelmeztette a feledékeny vásárlót, mire a férfi a földre lökte az alkalmazottat, annak érdekében, hogy megtartsa az italokat, majd elmenekült a helyszínről.

A Miskolci Rendőrkapitányság március 9-én bűnügyi őrizetbe vette a 23 éves miskolci férfit, akivel szemben rablás miatt indított eljárást, egyben előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

Küszöbtolvajok

A Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletére lakossági bejelentés érkezett március 9-én, hogy a Máv-telep egyik házát feltehetően illetéktelen személyek bontják. A helyszínre érkező járőrök, éppen akkor érték tetten a két elkövetőt, amikor azok a ház küszöbét szakították fel.

A 22 és 20 éves elkövetőket a Miskolci Rendőrkapitányság még aznap őrizetbe vette, és lopás miatt eljárást indított velük szemben. A hatóság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek