2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Vörös Vilmos Józsefnét keresi a rendőrség

A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat Vörös Vilmos Józsefné 68 éves miskolci lakos eltűnése ügyében.

Vörös Vilmos Józsefné hozzátartozója tett bejelentést a Rendőrségre 2011. január 17-én, miszerint az asszony miskolci lakásáról ismeretlen helyre távozott, és az azóta eltelt időben életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

 

Személyleírása:

Kb. 160-165 cm magas, normál testalkatú, kb. 60-65 kg testsúlyú. Haja vállig érő, barna színű. Szeme színe zöld. Arcformája ovális. Fogazata részben protézis. Lábmérete 36-37-es. Feltételezhetően egy Fiat Brava típusú személygépkocsival távozott otthonából.

A Rendőrség kéri, hogy aki Vörös Vilmos Józsefné tartózkodási helyéről információval rendelkezik, illetve őt eltűnése óta látta, vagy látni vélte jelentkezzen személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon, – Miskolc, Fábián kapu 4. * illetve távbeszélőn az 514-511/26-68 vagy 514-511/28-85, vagy az ingyenesen hívható 107-es telefonszámon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…