2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Visszaadott TV, folytatódhat a VB

Visszaadta televízióját a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője annak az ároktői férfinek, akit otthonában raboltak ki.

Dr. Kalapos István r. alezredes a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője és a Mezőcsáti Rendőrőrs parancsnoka adta vissza a nagyképernyős televízióját annak az ároktői férfinek, aki egy bűncselekmény áldozata lett. A sértettre 2014. június 27-én 23 óra 15 perckor törte rá az ajtót a helyi 20 éves S. Róbert. A támadó azonnal bántalmazta a megrémült idős embert, majd a rabló készpénzzel és a tévékészülékkel elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök tíz percen belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható ároktői S. Róbertet. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság az ügyben rablás és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette a beismerő vallomást tett terheltet és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a járásbíróság 2014. június 29-én elrendelt.

A nyomozók a tv-t egy helyi porta disznóóljában elrejtve találták meg, amit a rendőrség lefoglalt, majd 2014. július 3-án visszaadott a sértettnek. A nyugdíjas a rendőröknek többek között elmondta, hogy nagyon örül a gyors felderítésnek, de leginkább annak, hogy újra nézheti a futball világbajnokság mérkőzéseit, így a döntőről sem marad majd le.
A cikkhez tartozó galéria képei:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…