2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Villámcsődület Miskolcon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság legújabb baleset- és bűnmegelőzési kampánysorozatának nyitányát tartották meg a város egyik legforgalmasabb terén.

 

 

A rendezvény és az egész kampány célja, hogy felhívja a figyelmet az élet törékenységére, illetve arra, hogy milyen módon védhetjük meg életünket, hogyan tudjuk a legnagyobb valószínűséggel elkerülni azokat a szituációkat, amelyek közlekedési balesetekhez vezethetnek vagy amelyek révén bűncselekmények áldozataivá válhatunk.

A zene és a tánc egy olyan közvetítő közeg, amely hatékonyan adja át az általunk közölni kívánt információt az emberek számára, ezért kértük fel az eLTE Best Dance Company táncstúdiót és a Destination Brass Band együttest ennek tolmácsolására a kiváló hangosítást végző Hopka Péterrel együtt.

Megelőzési kampánysorozatunk – amelynek segítője, támogatója Miskolc megyei jogú város – a nyári időszakban tart, ennek zárórendezvényére szeptemberben kerül sor.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Motorozás határok nélkül
Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében. Ezúttal e…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…