2023. 02. 9. csütörtök

Abigél, Alex
1 EUR 389 HUF
1 GBP 438 HUF

Villámcsődület Miskolcon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság legújabb baleset- és bűnmegelőzési kampánysorozatának nyitányát tartották meg a város egyik legforgalmasabb terén.

 

 

A rendezvény és az egész kampány célja, hogy felhívja a figyelmet az élet törékenységére, illetve arra, hogy milyen módon védhetjük meg életünket, hogyan tudjuk a legnagyobb valószínűséggel elkerülni azokat a szituációkat, amelyek közlekedési balesetekhez vezethetnek vagy amelyek révén bűncselekmények áldozataivá válhatunk.

A zene és a tánc egy olyan közvetítő közeg, amely hatékonyan adja át az általunk közölni kívánt információt az emberek számára, ezért kértük fel az eLTE Best Dance Company táncstúdiót és a Destination Brass Band együttest ennek tolmácsolására a kiváló hangosítást végző Hopka Péterrel együtt.

Megelőzési kampánysorozatunk – amelynek segítője, támogatója Miskolc megyei jogú város – a nyári időszakban tart, ennek zárórendezvényére szeptemberben kerül sor.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy társasház padlástérben keletkezett tűz miatt vonultak a tűzoltók szerdára virradóra Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, az ózdi Árpád vezér útra. …

További cikkek