2022. 08. 13. szombat

Ipoly
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Versenyeztek a bűnügyi technikusok

A Miskolci Rendészeti Szakközépiskola adott otthont annak a megmérettetésnek, ahol a szemlebizottság vezetők és bűnügyi technikusok versenyeztek egymással.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében 2015. október 15-én rendezték meg az II. megyei bűnügyi szemlebizottság vezetői és technikusi versenyt.

A megmérettetésre az Encsi-, az Edelényi-, a Kazincbarcikai-, a Mezőkövesdi-, az Ózdi, a Sárospataki, a Sátoraljaújhelyi-, a Szerencsi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság delegálta 2-2 fős csapatát a házigazda főkapitányság és a Miskolci Rendőrkapitányság közös indulói mellett.

A rendezvényen Dr. Mecser Tamás r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány helyettese mellett a Bűnügyi Szakértői– és Kutatóintézet Igazgatójának Bűnügyi helyettese, Dr. Gárdonyi Gergely r. ezredes, rendőrségi főtanácsos is köszöntette a megjelent csapatokat.

A bűnügyi technikai versenyen a csapatoknak előbb szakmai elméleti ismereteikről kellett számot adniuk, majd a gyakorlati feladatok során az „életből vett”, a rendőri munka során legtöbbször előforduló „helyszíneken” kellett nyomokat rögzíteniük.

Helyezések:

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság
Mezőkövesdi Rendőrkapitányság
Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek