2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Versenyeztek a bűnügyi technikusok

A Miskolci Rendészeti Szakközépiskola adott otthont annak a megmérettetésnek, ahol a szemlebizottság vezetők és bűnügyi technikusok versenyeztek egymással.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében 2015. október 15-én rendezték meg az II. megyei bűnügyi szemlebizottság vezetői és technikusi versenyt.

A megmérettetésre az Encsi-, az Edelényi-, a Kazincbarcikai-, a Mezőkövesdi-, az Ózdi, a Sárospataki, a Sátoraljaújhelyi-, a Szerencsi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság delegálta 2-2 fős csapatát a házigazda főkapitányság és a Miskolci Rendőrkapitányság közös indulói mellett.

A rendezvényen Dr. Mecser Tamás r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány helyettese mellett a Bűnügyi Szakértői– és Kutatóintézet Igazgatójának Bűnügyi helyettese, Dr. Gárdonyi Gergely r. ezredes, rendőrségi főtanácsos is köszöntette a megjelent csapatokat.

A bűnügyi technikai versenyen a csapatoknak előbb szakmai elméleti ismereteikről kellett számot adniuk, majd a gyakorlati feladatok során az „életből vett”, a rendőri munka során legtöbbször előforduló „helyszíneken” kellett nyomokat rögzíteniük.

Helyezések:

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság
Mezőkövesdi Rendőrkapitányság
Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek