2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Veréssel ösztönzött telefonszerzés


Rablás bűntett elkövetése miatt indított büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 17 éves fiúval szemben.

A nyomozás kiinduló adatai szerint 2014. május 17-én 18 óra 30 perckor egy 16 éves mályinkai fiatalembert a kazincbarcikai buszpályaudvaron megszólított egy másik fiatal tőle cigarettát kérve. A sértett ennek eleget tett, majd alkalmi ismerősével együtt elszívták utolsó szál cigarettáját is. Később az újdonsült „barát” elkérte áldozata mobiltelefonját, hogy megnézze és arról zenét hallgasson, de amikor azt tulajdonosa vissza akarta kérni veréssel fenyegette meg. 

 

A feljelentést követően bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók 48 órán belül azonosították majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves putnoki illetőségű fiatalkorú fiút.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a terheltet bűnügyi őrizetbe vette és az illetékes járási ügyészségen előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek