2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Verekedők őrizetben

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság öt férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. október 27-én Tiszaújvárosban, a Szederkényi úton 5 óra 45 perckor előzetes szóváltást követően öten összeverekedtek.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a tiszaújvárosi 27 éves K. Bélát, a 26 éves P. Attilát, a 31 éves G. Gergelyt, a 24 éves R. Csabát, és a nyékládházi 37 éves Sz. Lászlót.

 

Garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság három férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. október 27-én 13 óra 25 perckor Abaújszolnokon, a Rákóczi utcában három elkövető bántalmazott egy helyi férfit. A bejeletnést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottakat. A hatóság a rendőrkapitányságra előállította az abaújszolnoki 29 éves M. Pált, a nyéstai 41 éves V. Józsefet és a 23 éves K. Pált.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság 2013. október 27-én egy nőt vett szabálysértési őrizetbe tulajdon elleni szabálysértésért.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. október 27-én három közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei 2013. október 27-én közúti ellenőrzésen egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …
„Százmilliós étkészlet”
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei hatvanezer doboz csempészcigaretta útjának szabtak gátat Fejér vármegyében.  Az…

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …