2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Verekedett a buszon

Vádemelési javaslat a fiatalkorú bántalmazóval szemben. A rendőrségre 2013. június 12-én tett bejelentést egy állampolgár, miszerint nevelt fiával 15 óra 45 perckor a Miskolc-Hidvégardó között menetrend szerint közlekedő autóbuszon minden előzmény nélkül egy számára ismeretlen fiatalember kiabált, majd többször megütötte.

 

A rendőrök néhány napon belül azonosították a feltételezett elkövetőt és az Edelényi Rendőrkapitányságra előállították a szendrőládi fiatalkorú fiút. A rendőrség a verekedő fiatallal szemben könnyű testi sértés vétsége miatt indított eljárást.

 

Az Edelényi Rendőrkapitányság az elkövetővel szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…