2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Vascsövet akart lopni a majorságból

A gazda megfogta és visszatartotta. Egy tiszapalkonyai lakos bejelentése alapján indított büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság, mert 2013. július 9-én hajnali 4 óra körüli időben Oszláron egy férfi bemászott a sértett körbekerített telephelyére, ahonnan különböző vashulladékot kívánt eltulajdonítani ötvenezer forintot meg nem haladó értékben.

A sértett az elkövetőt a helyszínen elfogta és visszatartotta a járőrök kiérkezéséig.

A rendőrök az elfogott B József 57 éves oszlári lakost előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra. A tetten ért személy gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett és egy további hasonló bűncselekményről is számot adott a nyomozóknak.

Az ügyben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bekerített helyre, a használó tudta és beleegyezése nélkül bemenve, szabálysértési értékre, folytatólagosan elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatti folytatott nyomozást gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek