2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Vágott dohány az ülés alatt

A Készenléti Rendőrség munkatársai Sátoraljaújhelyen egy közúti ellenőrzés során adózatlan vágott dohányterméket találtak és foglaltak le egy személygépjárműből.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. március 12-én a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök szolgálatellátásuk során 20 óra 25 perckor Sátoraljaújhelyen, a Köztársaság úton egy Lada típusú személygépjármű vezetőjét vonták ellenőrzés alá, aki az igazoltatás során feltűnően idegesen, zavartan viselkedett, ezért a rendőrök a gépjármű átvizsgálása mellett döntöttek.

A járműátvizsgálás során, annak jobb első ülése alatt a készenléti rendőrök 1,5 kilogramm, adózatlan vágott dohányterméket találtak és foglaltak le. B. Péter 41 éves helyi lakos a jövedéki törvénysértés tényét elismerte, állítása szerint a három csomag vágott dohányt egy általa ismeretlen férfitől vásárolta.

 

Az intézkedés alá vont személyt további eljárás lefolytatása érdekében a készenléti rendőrök előállították a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság helyi kirendeltségére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek