2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Vádemelést javasol a rendőrség a cefrébe esett férfi halála ügyében

Vádemelést javasol a rendőrség a cefrébe esett férfi halála ügyében

Vádemelést javasol a rendőrség annak az alkalmi munkásnak a halála ügyében, aki forró cefrébe esett tavaly novemberben egy hernádnémeti szeszfőzdében – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.
Dobi Tamás tájékoztatása szerint a főkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a szeszfőzde 48 éves miskolci tulajdonosa ellen.

A nyomozás adatai szerint a szeszfőzdében tavaly november 17-én egy 46 éves miskolci férfi beleesett a forró cefrébe és súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A baleset következtében az alkalmi munkás november 19-én a kórházban meghalt.

A szakértői vélemények szerint a szeszfőzde tulajdonosa munkavédelmi szempontból nem megfelelően üzemeltette a tárolót – tette hozzá a szóvivő.

A rendőrség befejezte a nyomozást és vádemelési javaslattal megküldte az iratokat a Miskolci Járási Ügyészségnek.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek