2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Vádemelés a pince-tolvajokkal szemben

A rendőröktől tudta meg a hétvégi ház tulajdonosa, hogy betörtek hozzá. Mezőkövesd külterületén 2013. február 13-án a rendőrjárőrök igazoltattak három személyt, akik egy kerékpáron szőlőkarókat, kerti szerszámokat, valamint lemezdarabokat toltak. A rendőrök kérdésére elmondták, hogy a náluk lévő értékeket nem sokkal korábban egy hétvégi házból tulajdonították el Mezőkövesd-Szomolya közötti külterületről. A járőrök a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállították F. Csillát, T. Richárdot és fiatalkorú társukat, velük szemben dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A nyomozás során a rendőrök felkutatták a hétvégi ház tulajdonosát, aki a bemutatott, hatóság által lefoglalt értékeket egyértelműen felismerte és elmondta, hogy azok hétvégi házából származnak.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a három elkövetővel szemben, dolog elleni erőszakkal, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek