2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Üzletszerűen lopta a kerékpárokat

Elfogták a tiszaújvárosi rendőrök azt a 24 éves férfit, aki a kapitányság illetékességi területén több településről is bicikliket lopott.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra 2019. június 12-én a délelőtti órákban érkezett egy girincsi lakostól bejelentés, amelyben elmondta, hogy ismeretlen személy a háza udvaráról el akarta lopni kerékpárját. A bejelentő elmondása szerint megzavarta a tolvajt, aki elmenekült.

A helyi körzeti megbízottak azonban személy és helyismeretüknek köszönhetően hamar azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Az elkövetőt előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A 24 éves berzéki férfi kihallgatása során elmondta, hogy 2019. május 2-a óta Girincsen, Tiszaújvárosban, Kesznyétenben, Kiscsécsen is kerékpárokat lopott el, amiket eladott.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek