2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Úrvezetők rövid sétakocsikázása – Lekapcsolt autótolvajok Miskolcon

Úrvezetők rövid sétakocsikázása – Lekapcsolt autótolvajok Miskolcon

Alig két órát kocsikázhattak azok az autótolvajok Miskolcon, akiket a rendőrök október 29-én a hajnali órákban lekapcsoltak.

Egy miskolci nő október 29-én hajnali egy óra környékén jelentette be a Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletén, hogy háza előtt parkoló gépkocsiját ellopták. Az eset kapcsán azonnal értesítették a szolgálatban lévő járőröket, akik a kapott információk alapján hamar beazonosították a keresett járművet.
Az Avasi Rendőrőrs járőrei által feltartóztatott autóban négy férfi ült. A 17, 18, 16 és 22 éves miskolci fiatalembereket előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol lopás miatt indítottak velük szemben eljárást.
Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy miután a sértett észlelte a történteket azonnal értesítette a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek