2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Üres sörösüvegeket loptak el!

Üres sörösüvegeket loptak el!

Üres sörösüvegeket loptak el!Hihetetlen, de mégis igaz: sörtelen, azaz üres sörösüvegeket loptak el egy miskolci ingatlanból. Más valaki bevásárlókocsik kerekeire specializálódott.

 

/illusztráció/

Keréktelenség
Egy miskolci nagyáruház parkolójában, tárolókban összerendezett 36 darab bevásárló kocsi első és hátsó kerekeit szerelték le és vitték el a napokban. Az egyelőre ismeretlen tettesek által okozott lopási kár meghaladja a 400 000 forintot. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást.

Szomjas vándor
Nagyon-nagyon szomjas lehetett az az elkövető, aki egy miskolci közintézmény udvarán lánccal és lakattal elzárt hűtőből 160 darab fél literes üdítőt lopott el. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az ügyben.

Betétdíj?
Egy miskolci ingatlan úgynevezett kazánházából az egyelőre még ismeretlen elkövető két üveg üdítőt, és üres sörösüvegeket tulajdonított el. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az ügyben.

 

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek