2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Unikornis kiszagolta, a rendőrök elfogták!

A mezőkövesdi rendőrök – Unikornis nevű – szolgálati kutyájuk segítségével fogták el azokat a férfiakat, akik egy bükkábrányi családi ház egyik melléképületét feltörve pénztárgépet tulajdonítottak el.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrány Rendőrőrse egy 24 éves és egy 19 éves helyi férfival szemben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett egy bejelentés 2017. szeptember 15-én a reggeli órákban. A bejelentő elmondta, hogy a családi házának egyik melléképületébe ismeretlen személy betört és onnan egy pénztárgépet tulajdonított el a benne lévő pár száz forinttal.

A rendőrök – értesítésüket követően – azonnal a családi házhoz mentek és adatgyűjtést, helyszíni szemlét hajtottak végre. Az eljárás során a nyomozók nyomkövető kutyát kértek a helyszínre, amely szolgálati eb azonnal munkához is látott és hamarosan egy helyi portánál jelzett.

A portán lévő családi házba a rendőrök bementek és intézkedés alá vonták az ott tartózkodó két férfit, akik közül az egyik a padláson bújt el. Az ingatlanban végzett házkutatás során egy kazánból került elő az ellopott pénztárgép.

A nyomozók a rendőrőrsre előállított két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított értéket pedig visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…