2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Unikornis kiszagolta, a rendőrök elfogták!

A mezőkövesdi rendőrök – Unikornis nevű – szolgálati kutyájuk segítségével fogták el azokat a férfiakat, akik egy bükkábrányi családi ház egyik melléképületét feltörve pénztárgépet tulajdonítottak el.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrány Rendőrőrse egy 24 éves és egy 19 éves helyi férfival szemben. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett egy bejelentés 2017. szeptember 15-én a reggeli órákban. A bejelentő elmondta, hogy a családi házának egyik melléképületébe ismeretlen személy betört és onnan egy pénztárgépet tulajdonított el a benne lévő pár száz forinttal.

A rendőrök – értesítésüket követően – azonnal a családi házhoz mentek és adatgyűjtést, helyszíni szemlét hajtottak végre. Az eljárás során a nyomozók nyomkövető kutyát kértek a helyszínre, amely szolgálati eb azonnal munkához is látott és hamarosan egy helyi portánál jelzett.

A portán lévő családi házba a rendőrök bementek és intézkedés alá vonták az ott tartózkodó két férfit, akik közül az egyik a padláson bújt el. Az ingatlanban végzett házkutatás során egy kazánból került elő az ellopott pénztárgép.

A nyomozók a rendőrőrsre előállított két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított értéket pedig visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek