2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Unalomra garázdaság?

A mezőkövesdi vasútállomás férfi mellékhelyiségből gyanús zajok szűrődtek ki, ezért értesítették a rendőrséget.

A napokban a mezőkövesdi vasútállomás munkatársa gyanús zajokat hallott kiszűrődni a mellékhelyiségből miután oda bement két férfi. A fiatalemberek hangos szórakozását a kiérkező rendőrök szakították félbe, ugyanis puszta kedvtelésből, mintegy időtöltésként verték szét az illemhelyet. Tettüket később azzal magyarázták, hogy unatkoztak várakozás közben.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított eljárást a mezőtárkányi és a poroszlói fiatalemberekkel szemben.
Információs háttér:

Büntető Törvénykönyv – Garázdaság: „Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva követik el”.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…