2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Újra lebukott a szalámi tolvaj

Lopás vétségének gyanúja miatt a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrse indított büntetőeljárást egy miskolci férfival szemben, aki az egyik hypermarketből szalámit akart eltulajdonítani. A 42 éves férfi 20 rúd szalámit rejtett el a táskájában és a ruházatában. Az áruházból kilépő szalámi tolvajt a biztonsági őr tartóztatta fel, hiszen már korábbról ismerte.

A helyszínre érkező rendőrök a férfinél megtalálták a mintegy 30.000 forint értékű hentesárut, amiért az elkövető nem szándékozott fizetni.

A történet érdekessége, hogy a 42 éves férfi alig két hónappal ezelőtt ugyanebből a nagyáruházból szándékozott 16 rúd szalámit hasonló módon eltulajdonítani. A bíróság annál az esetnél 10 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte az elkövetőt, mely nem jogerős, így a büntetés letöltését a tolvaj még ezidáig nem kezdte meg.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek