2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Újabb rajtaütés – speedet, marihuánát és kokaint foglaltak le a borsodi nyomozók

Újabb rajtaütés – speedet, marihuánát és kokaint foglaltak le a borsodi nyomozók

November utolsó napján este a Miskolci Tiszai Pályaudvaron megtartott rendőri ellenőrzés során kábítószer-gyanús anyagok kerültek elő egy fiatalember hátizsákjából. A rendőrök gyanúja beigazolódott az ügy felgöngyölítése során hamarosan 2-2,5 millió forint értékű kokaint, marihuánát és speed-port foglaltak le a felderítők. Mint utóbb kiderült: drogfutárként tért haza november 30-án késő este a fővárosból egy 28 éves miskolci férfi, aki fennakadt az igazoltatást végrehajtó rendőrök hálóján. A férfi alapos elszámoltatása meghozta eredményét, ugyanis hátizsákjának „leporolása” során abból különböző méretű és csomagolásokban lévő fehér por, valamint zöld színű növényi csúcsok kerültek elő.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói a férfi elszámoltatását követően annak budapesti albérletében is házkutatást tartottak, melynek eredményeként már kezdett összeállni a „drogtérkép”. A nyomozók további két másik miskolci férfit is előállítottak és különböző kábítószereket: kokaint, marihuánát és speed-port foglaltak le, melynek fekete piaci értéke mintegy 2-2,5 millió forintra tehető.

Az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztálya kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette a 25 éves, valamint a két 28 éves miskolci férfiakat egyben kezdeményezte előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelését.

 

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

 


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek