2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Újabb határvadász-képzés indult Miskolcon

Ünnepélyes keretek között indult meg a leendő határvadászok képzésének újabb szakasza az ország több oktatóhelyén, így Miskolcon is.

A 2017. március 3-án megtartott megnyitó ünnepség elöljárója dr. Czene Csaba r. alezredes az Országos Rendőr-főkapitányság Személyügyi Főigazgatóság Humánigazgatási Szolgálat Személyügyi Főosztály mb. főosztályvezetője volt, továbbá Kovács Béla r. ezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, és Kalocsai Róbert r. őrnagy a Készenléti Rendőrség Kelet Magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály mb. főosztályvezetője  is megtisztelte jelenlétével a rendezvényt.

A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban újabb 30 leendő határvadász kezdte meg tanulmányait. A képzésük hat hónapig tart és az első két hónap után sikeres modulzáró-vizsgát tett hallgatók már hivatásos állományba kerülnek kinevezésre, majd tanulmányaik befejezését követően a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainál teljesítenek szolgálatot.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek