2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Tüzet kért, telefont rabolt

Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki taktaharkányban áldozataitól egy mobiltelefont erőszakkal elvett.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrse ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Taktaharkányban a Piac téren 2014. október 15-én 22 óra 10 perckor tüzet kért két fiatalembertől, majd egyiküktől „megnézésre” elkérte a mobiltelefonját. A férfi, kérésre sem adta vissza az eszközt, sőt annak megtartása érdekében bántalmazta alkalmi ismerőseit, majd elmenekült a helyszínről.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként 12 órán belül azonosították, majd elfogták és a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Barnabás 20 éves olaszliszakai lakost.

A Taktaharkányi Rendőrőrs a beismerő vallomást tett terhelttel szemben az illetékes járási ügyészségen előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek