2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Túlsúlyos

A rendőrök a 37-es számú főútvonalon vonták intézkedés alá azt a román sofőrt, aki az általa vezetett járműszerelvénnyel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

A Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai 2019. szeptember 4-én 20 óra 20 perckor, a 37-es számú főútvonalon, az Erdőbényei elágazásnál egy román állampolgárságú járművezetővel szemben intézkedtek. A gépjármű által vontatott utánfutón három személygépkocsi volt a rakomány. A sofőr által vezetett tehergépkocsi és a szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget – több mint 2000 kilogrammal – meghaladta.

A tetten ért férfit a járőrök előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság – 24 órán belül meghozott – elsőfokú határozatában a szabálysértőt négy hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum