2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Túlsúlyos

A rendőrök a 37-es számú főútvonalon vonták intézkedés alá azt a román sofőrt, aki az általa vezetett járműszerelvénnyel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

A Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársai 2019. szeptember 4-én 20 óra 20 perckor, a 37-es számú főútvonalon, az Erdőbényei elágazásnál egy román állampolgárságú járművezetővel szemben intézkedtek. A gépjármű által vontatott utánfutón három személygépkocsi volt a rakomány. A sofőr által vezetett tehergépkocsi és a szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget – több mint 2000 kilogrammal – meghaladta.

A tetten ért férfit a járőrök előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság – 24 órán belül meghozott – elsőfokú határozatában a szabálysértőt négy hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…