2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Túlhajtás

Egy ózdi gyalogos-átkelőhely közepén állt meg autójával egy sofőr, miközben egy férfi és egy nő már megkezdte az áthaladást.

Az Ózdi Rendőrkapitányság elsőbbség és előzés szabályainak megsértése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást K. I. 51 éves hangonyi férfival szemben. Az eljárás adatai szerint a sofőr 2016. május 4-én 15 óra körüli időben Ózdon, a Piac úton nem biztosított elsőbbséget egy nőnek és egy férfinak, akik már megkezdték átkelésüket a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen. Ezt követően az érintettek szóváltásba keveredtek, majd az autós elhajtott a helyszínről. Az affér során senki nem sérült meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az eset kapcsán ismételten felhívja a járművezetők figyelmét, hogy mindig fokozott óvatossággal, a sebesség jelentős csökkentésével közelítsék meg a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket, buszmegállókat, illetve azokat a helyeket, ahol gyalogosok jelenlétére számítani lehet. Minden esetben várják meg, amíg a gyalogos fellép az úttestről a járdára!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…