2024. 10. 20. vasárnap

Vendel
1 EUR 400 HUF
1 GBP 481 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » Tripla és semmi
Halott újszülött az ágyneműtartóban

Tripla és semmi

Tripla és semmiEgy távcső hozta közelbe az elkövetőket Miskolcon.

A napokban egy miskolci férfi távcsövével kémlelte otthonából az eléje terülő tájat. Fák, bokrok és madarak mellett azt is látta, amint hárman be akarnak törni egy házba. A szemtanú azonnal értesítette a rendőrséget, és pontosan meg is jelölte a bűncselekmény pontos helyszínét.

A betörők még javában az értékek után kutattak, amikor a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei tetten érték őket, akik így nem tudtak magukkal vinni semmit.

A Miskolci Rendőrkapitányságon előállított férfiakkal szemben lopás miatt indult eljárás, amit a hatóság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervez befejezni.

 

 

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy miután a szemtanú észlelte a történteket azonnal értesítette a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…
Titkos raktár az üzletben
Közel húszezer hamis játék került elő egy budapesti üzlet „titkos” raktárából. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp