2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Tompai hármasgyilkosság: folytatódik a helyszíni szemle és a tanúk felkutatása

Tompai hármasgyilkosság: folytatódik a helyszíni szemle és a tanúk felkutatása

Tompai hármasgyilkosság: folytatódik a helyszíni szemle és a tanúk felkutatásaA nyomozócsoport folytatta a helyszíni szemlét, valamint a tanúk felkutatását és kihallgatását a múlt heti hármasgyilkosság helyszínén, a Tompa határában található egykori lovaspanzióban csütörtökön is – közölte a rendőrség. Az épület távolról kétszintesnek látszik, de valójában négy szintből áll, mert a föld alatt valóságos pincerendszer van, az első emelet feletti részt pedig beépítették, így óriási területet és számtalan helyiséget kell centiméterről centiméterre átvizsgálni – mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

 

Nyíkos Tamás főhadnagy hozzátette: eddig nem merült fel olyan adat vagy bizonyíték, amely szerint az évek óta kihasználatlanul álló épületrészekben csempészárut vagy kereskedelmi mennyiségű terméket raktároztak volna.

 

A múlt héten, szerdán lánya talált rá a 65 éves férfi holttestére a Tompa határában lévő házban. Értesítette a háziorvost, aki szólt a rendőrségnek. A rendőrök egy melléképületben lévő autó csomagtartójában találták meg a férfi felesége és másik lánya holttestét.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

 

(MTI)
 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek