2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Tolvajok őrizetben

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci és az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy tolvajjal szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.
Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

 Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain 2013. október 7-én nem történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

 Az Encsi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzésen 2013. október 8-án egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványt, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye közútjain, bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek