2024. 02. 20. kedd

Aladár, Álmos
1 EUR 388 HUF
1 GBP 453 HUF

Tizenhat elhárított veszélyforrás

Soha ne igyon, ha vezet, inkább tartsa be a KRESZ szabályait. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt héten, a rendőrök 16 ittas autóst szűrtek ki a forgalomból mielőtt még balesetet okozhattak volna, így ők Önre már nem jelentenek veszélyt.

Az adventi időszakban is folyamatosak a közúti ellenőrzések Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ahol a rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak az ittas sofőrök kiszűrésére. A megye útjain 2016. december 5-e és december 11-e között 80 közúti közlekedési baleset történt, ebből egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral végződő esetben volt ittas sofőr az okozó.

A járőrök az adott időszakban 16 ittasan volán mögé ülő sofőrt szűrtek ki a forgalomból mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna. Többször is hangsúlyozni kell, hogy az ittas járművezetők kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Mit jelent a tantrikus érintés?
Maga a tantrikus érintés egy modern kifejezés, hiszen ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy “felszabadulás a kiterjedés által”. Sok ember van a Földön, …