2022. 05. 25. szerda

Orbán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Tiszta beszéd

A Kábítószer-ellenes Világnapi programsorozat részeként egy volt droghasználó egy miskolci moziban, tabuk nélkül beszélt a kábítószer-fogyasztásról és a függőségből való kiútról.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársainak szervezésében, a Cinema City támogatásával 2019. június 4-én, a Miskolc Plázában található filmszínházban mutatták be a Tiszta Beszéd című dokumentumfilmet. A kábítószer-használat árnyoldalait és a drogfüggősségből való kiutat mutató film után Zsebeházy Ferenc tartott kötetlen beszélgetéssel egybekötött interaktív előadást középiskolás fiataloknak. Az előadó egy olyan hiteles segítő, aki hosszú évekig maga is rabja volt a kábítószereknek. Saját élete példáján, őszintén, tabuk nélkül beszélt a szerhasználatról.

A kábítószer és az új pszichoaktív anyagok használatának veszélyeiről és a prevenció különböző lehetőségeiről a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kiadványában olvashatnak.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum