2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Tiszta beszéd

A Kábítószer-ellenes Világnapi programsorozat részeként egy volt droghasználó egy miskolci moziban, tabuk nélkül beszélt a kábítószer-fogyasztásról és a függőségből való kiútról.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársainak szervezésében, a Cinema City támogatásával 2019. június 4-én, a Miskolc Plázában található filmszínházban mutatták be a Tiszta Beszéd című dokumentumfilmet. A kábítószer-használat árnyoldalait és a drogfüggősségből való kiutat mutató film után Zsebeházy Ferenc tartott kötetlen beszélgetéssel egybekötött interaktív előadást középiskolás fiataloknak. Az előadó egy olyan hiteles segítő, aki hosszú évekig maga is rabja volt a kábítószereknek. Saját élete példáján, őszintén, tabuk nélkül beszélt a szerhasználatról.

A kábítószer és az új pszichoaktív anyagok használatának veszélyeiről és a prevenció különböző lehetőségeiről a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kiadványában olvashatnak.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek