2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Tiszakeszi nyugdíjasok között

A tiszakeszi nyugdíjas klubban tartott bűnmegelőzési előadást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője Dr. Kalapos István r. alezredes valamint a Mezőcsáti Rendőrőrs parancsnoka Sipos József r. őrnagy 2013. február 27-én Tiszakeszi településen tartott bűnmegelőzési előadást a helyi nyugdíjas klub tagjainak.

A rendőri vezetők közel egy órás bűnmegelőzési előadás keretében a trükkös lopás elkövetésének módszereiről adtak tájékoztatást a rendezvényen megjelent kb. 30 fős hallgatóság részére, akik figyelmét felhívták a vagyonuk biztonságát szolgáló alapvető óvintézkedésekre is.  

A rendezvényre a helyi polgárőrség vezetőjén kívül a település polgármestere is meghívást kapott, aki megköszönte a rendvédelmi szervek képviselőinek az időskorúak érdekében végzett bűnmegelőzési tevékenységet.

A rendezvényt követően a polgárőrség vezetője valamint a rendőrőrs parancsnoka ellátogatott több olyan egyedül élő, mozgáskorlátozott időskorú személy otthonába, akik egészségi állapotukból kifolyólag nem tudtak a közösségi rendezvényeken részt venni.

Az őrsparancsnok a lakásukban felkeresett személyeknek az áldozattá válás elkerülését elősegítő rövid, felvilágosító jellegű előadást tartott, melyet az idősek nagy örömmel fogadtak.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …
Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek