2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Tispol Seatbelt akció számokban

A rendőrség 2019. március 11-e és március 17-e között európai szintű fokozott ellenőrzést tartott Borsod-Abaúj-Zemlén megyében is.

A rendőrség a TISPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának Műveleti Csoportja) 2019. évi ellenőrzési terve alapján az európai kampány keretében a passzív biztonsági eszközöket ellenőrizte legfőképpen. Ilyen felszerelések a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek és a bukósisak.

A Borsod-Abaúj-Zemlén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai több száz gépkocsit állítottak meg az akció keretében. A biztonsági öv használatát 111 személy mulasztotta el, közülük 65 esetben a sofőr volt a szabálysértő. Az ellenőrzött járművekben a gyermekbiztonsági rendszert 6-szor nem használták, míg 10 motorkerékpáros bukósisak nélkül közlekedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét a passzív biztonsági eszközök használatának fontosságára, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek