2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

Tispol Seatbelt akció számokban

A rendőrség 2019. március 11-e és március 17-e között európai szintű fokozott ellenőrzést tartott Borsod-Abaúj-Zemlén megyében is.

A rendőrség a TISPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának Műveleti Csoportja) 2019. évi ellenőrzési terve alapján az európai kampány keretében a passzív biztonsági eszközöket ellenőrizte legfőképpen. Ilyen felszerelések a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek és a bukósisak.

A Borsod-Abaúj-Zemlén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai több száz gépkocsit állítottak meg az akció keretében. A biztonsági öv használatát 111 személy mulasztotta el, közülük 65 esetben a sofőr volt a szabálysértő. Az ellenőrzött járművekben a gyermekbiztonsági rendszert 6-szor nem használták, míg 10 motorkerékpáros bukósisak nélkül közlekedett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét a passzív biztonsági eszközök használatának fontosságára, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg vagy veszítsék életüket az utakon.

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

„Csak ott akartam aludni…”
Az encsi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy magánlaksértésen tetten ért férfit. Magánlaksértés miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapit…

További cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…