2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Elfogás csokor a rendőröktől

Tilosban járt a csaló – elütötték

Tilosban járt a csaló – elütöttékEgy miskolci közlekedési baleset részese volt egy tiszaújvárosi férfi, akit kórházi ápolása után fogdában lábadozhat tovább, ugyanis a Hajdúböszörményi Városi Bíróság körözést adott ki vele szemben.

Miskolc belvárosában december 29-én este hét óra előtt nem néhány perccel egy személygépkocsi vezetője elsodort egy gyalogátkelőhellyel el nem látott útszakaszon áthaladni szándékozó férfit. Az 54 éves tiszaújvárosi férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőri intézkedés során a gyalogosról kiderült, hogy a baleset előtt alkoholt fogyasztott, továbbá a Hajdúböszörményi Városi Bíróság csalás miatt körözést adott ki vele szemben. A sérült gyanúsítottnak a kórházi ápolását követően, ha törött lábbal, is de bíróság elé kell állnia.

A közlekedési baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja, egyben őrizetbe vette az 54 éves körözés alatt álló tiszaújvárosi férfit.

Információs háttér:

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt huszonnégy óra alatt mindösszesen öt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történ. Halálos kimenetelű nem volt, súlyos sérüléssel járó kettő volt, míg könnyű három történt.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…