2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
Autókozmetika - Szétkapkodták a versenyautót

Tetten ért deszkabontók

Tetten ért deszkabontókA helyszínen fogták el azokat a tolvajokat, akik egy szikszói családi házba akartak betörni. A rendőröket egy éber állampolgár értesítette.

A napokban egy szikszói ingatlanba akart két férfi betörni. Látványos igyekezetük felkeltette egy helybéli figyelmét, s mivel tudta, hogy nem arról van szó, hogy azért feszegetnék a deszkából készült kerítést, mert a tulajdonosok otthon elhagyták volna kulcsaikat, így rögtön értesítette a rendőrséget. Ennek köszönhetőn az Encsi Rendőrkapitányság járőrei tetten érték a meglepett elkövetőket.

Az Encsi Rendőrkapitányság lopás bűntettének kísérlete miatt indított eljárást a két szikszói elkövetővel szemben.

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik! A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy miután egy állampolgár észlelte a történteket azonnal értesítette a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek