2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Tetten ért betörő

A rendőrök még a helyszín közelében elfogták azt a férfit, aki a postahivatalba és egy Nemzeti Dohányboltba tört be Ónodban.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Róbert 46 éves ónodi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. december 12-én 20 óra körül R. Róbert Ónodban betört egy Nemzeti Dohányboltba és onnan szeszes italt tulajdonított el. Ezek után a szemközti postahivatal ablakát is betörte, azonban a közelben lakók ezt már meghallották, így cselekményét félbeszakítva elmenekült.

Az elkövető nem jutott messze, mivel az időközben értesített járőrök azonnal a helyszínre mentek és a postától 200 méterre, még az utcán elfogták és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek