2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Tetten ért betörő Ózdon

A napokban sötétedéskor indult portyára az a betörő, akit tetten értek az ózdi rendőrök a város egyik családi házas övezetében. Az elfogáshoz nagy segítséget jelentett a szomszédok ébersége is! Az egyik lakatlan portáról kiszűrődő, furcsa zajokra figyelt fel az éber szomszéd, aki felkapcsolta az udvari világítást, mire a neszek megszűntek. Mivel gyanús volt a szokatlan mozgás, ezért jobbnak látta értesíteni az Ózdi Rendőrkapitányságot, a járőrök kiérkezéséig pedig folyamatosan figyelemmel tartotta a lakatlan porta hátsó udvarát.
A rendőrök a hóban nyomokat találtak, amelyek a lakástól az egyik melléképületig vezettek, a melléképületben pedig egy lemezkád mögött megbújva találtak meg azt a fiatal ózdi férfit, aki a helyszínen talált kapával próbálta befeszíteni az üresen álló családi ház bejárati ajtaját.
A férfit a helyszínen elfogták, ezt követően a kapitányságra előállították, ellene betöréses lopás bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ne késsen! Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik!

A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között hozzájárult az is, hogy miután a szemtanú észlelte a történteket azonnal értesítette a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek