2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Tetten ért autófeltörők

Rendőrkézen a sorozatban gépkocsikat feltörő páros.
A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrsének járőrei elfogták a Győri kapuban  ténykedő autófeltörőt és annak figyelőjét.

Lopás vétség kísérlete és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a helyi 27 éves O. Tibor és a 29 éves A. Nikoletta ellen.

 A járőrök gyalogos szolgálatuk teljesítése közben 2013. december 2-án 23 óra után két gyanúsan viselkedő, autók körül ólálkodó személyre lettek figyelmesek az Aba utcában.  A rendőrök intézkedés alá vonták a férfit és a nőt, mivel a területről az utóbbi időben több gépkocsi feltörésről tettek feljelentést a rendőrségen.

A rendőrök gyanúja beigazolódott, mivel a páros egy személygépkocsit kísérelt meg feltörni, azonban – a rendőrök váratlan érkezése miatt – cselekményüket nem tudták befejezni.

Ruházatuk átvizsgálása során csavarhúzó, elemlámpa, és bicska is előkerült.

 

A Vasgyári Rendőrőrs munkatársai O. Tibort és A. Nikolettát előállították a rendőrségre, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek, valamint további, hasonló módon elkövetett bűncselekmények elkövetését is beismerték.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse a bűnügyi őrizetbe vett O. Tiborral szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, míg társa az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…