2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Testvére bérletével utazott

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy ózdi autóbuszon a testvére nevére szóló bérlettel kívánta igazolni utazási jogosultságát a jármű vezetőjének.
Okirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság R. Lajos 23 éves ózdi lakossal szemben.

A későbbi gyanúsítottat a járőrök 2015. május 25-én 22 óra 15 perckor igazoltatták Ózd belterületén, ahol nevezettnél egy más nevére kiállított fényképes autóbuszbérletet találtak. Az igazoltatott személy kérdésre válaszolva elmondta, hogy az a testvéréé, csak véletlenül nála maradt, így a rendőrök tovább engedték.

Az igazoltatás után 20 perccel a járőrök észlelték, hogy R. Lajos a testvére bérletét mutatta fel a sofőrnek az egyik helyközi autóbuszjáraton.

Az egyenruhások ezek után az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek