2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Teljes útlezárás a 37-esen

Közúti közlekedési baleset helyszínelésének idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt el a 37-es számú főúton, a végardói elágazásnál.
Közúti közlekedési baleset történt 2014. március 3-án 14 óra 30 perckor a 37-es számú főút 67,3 kilométer szelvényében, a  végardói elágazásnál. Az elsődleges adatok szerint egy Sátoraljaújhely felől szabályosan közlekedő személygépjármű balra kívánt kanyarodni, amikor a mögötte érkező kamion hátulról nekiütközött és átlökte a másik forgalmi sávba a kanyarodni szándékozó autót. Az átsodródott jármű egy szabályosan közlekedő, szemből érkező másik személyautónak ütközött.

 
A rendőrség a helyszínelés idejére teljes útlezárást rendelt el. Terelés a Sárospatak-Vajdácska-Alsóberecki-Sátoraljaújhely kerülő úton biztosított.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek