2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Téglával erősített a garázda

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. augusztus 13-án történt rendőrségi eseményeiből.
Garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy a városban történt incidens miatt. A nyomozás adatai szerint a 28 éves M. Attila és a 33 éves K. Zoltán a kora délutáni órákban összeverekedett egymással, s mindeközben az előbbi téglával erősítette akaratát. A rendőrök elfogták és a rendőrkaptányságra előállították a garázdákat, akik az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek. 

 

Öten kölcsönösen bántalmazták egymást Sajókazán a délutáni órákban. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 25 éves L. Henrietta, a 24 éves L. Ferenc, a 22 éves Ny. Ilona, a 18 éves Ny. Szilvia és az 54 éves Ny. Józsefné ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak előzetes szóváltást követően összeverekedtek. A garázdákat a rendőrség elfogta és előállította a rendőrkapitányságra.

 

Szabálysértési őrizetek

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrség hét személyt vett szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság egy nővel szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést tiltott prostitúciós tevékenység miatt. A 30 éves sajóhídvégi P. Napsugár védett övezetben kínálta szexuális szolgáltatásait.

 

A mezőkövesdi és edelényi rendőrök termény és bolti lopás miatt két, illetve négy tolvajt vettek szabálysértési őrizetbe.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában hat személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…