2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Téglával erősített a garázda

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. augusztus 13-án történt rendőrségi eseményeiből.
Garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy a városban történt incidens miatt. A nyomozás adatai szerint a 28 éves M. Attila és a 33 éves K. Zoltán a kora délutáni órákban összeverekedett egymással, s mindeközben az előbbi téglával erősítette akaratát. A rendőrök elfogták és a rendőrkaptányságra előállították a garázdákat, akik az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek. 

 

Öten kölcsönösen bántalmazták egymást Sajókazán a délutáni órákban. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 25 éves L. Henrietta, a 24 éves L. Ferenc, a 22 éves Ny. Ilona, a 18 éves Ny. Szilvia és az 54 éves Ny. Józsefné ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak előzetes szóváltást követően összeverekedtek. A garázdákat a rendőrség elfogta és előállította a rendőrkapitányságra.

 

Szabálysértési őrizetek

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrség hét személyt vett szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság egy nővel szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést tiltott prostitúciós tevékenység miatt. A 30 éves sajóhídvégi P. Napsugár védett övezetben kínálta szexuális szolgáltatásait.

 

A mezőkövesdi és edelényi rendőrök termény és bolti lopás miatt két, illetve négy tolvajt vettek szabálysértési őrizetbe.

 

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában hat személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

 

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…