2022. 12. 9. péntek

Natália
1 EUR 418 HUF
1 GBP 486 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Tarolás – Új pszichoaktív anyaggal kereskedő dílereket fogtak el a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tarolás – Új pszichoaktív anyaggal kereskedő dílereket fogtak el a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Négy dílert fogtak el a nyomozók Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az új pszichoaktív anyaggal kereskedő férfiakat a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Edelényi-, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Alosztálya összesen négy férfival szemben.

Az elmúlt időszakban, azaz elfogásáig egy 37 éves edelényi férfi Izsófalván, Edelényben és a környező településeken árulta a szert, továbbá egy 28 éves szendrői férfi helyben terített. A harmadik, 43 éves szendrői díler Edelényben és vonzáskörzetében kereskedett a tiltott anyaggal, az úgynevezett Herbál, és Ható nevezetű szerrel. Mezőkövesden egy 38 éves férfi helyben és Zsóry-üdülőtelepen elfogásáig legalább 800 átadást bonyolított le a vevőkörében.
pénz

Az ügyekben illetékes hatóságok az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tettek letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Rablás egy üveg borért
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez. Rablás bűntett elkövetésének me…

További cikkek

Rablás egy üveg borért
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez. Rablás bűntett elkövetésének me…