2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Tarolás – Új pszichoaktív anyaggal kereskedő dílereket fogtak el a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tarolás – Új pszichoaktív anyaggal kereskedő dílereket fogtak el a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Négy dílert fogtak el a nyomozók Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az új pszichoaktív anyaggal kereskedő férfiakat a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Edelényi-, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Alosztálya összesen négy férfival szemben.

Az elmúlt időszakban, azaz elfogásáig egy 37 éves edelényi férfi Izsófalván, Edelényben és a környező településeken árulta a szert, továbbá egy 28 éves szendrői férfi helyben terített. A harmadik, 43 éves szendrői díler Edelényben és vonzáskörzetében kereskedett a tiltott anyaggal, az úgynevezett Herbál, és Ható nevezetű szerrel. Mezőkövesden egy 38 éves férfi helyben és Zsóry-üdülőtelepen elfogásáig legalább 800 átadást bonyolított le a vevőkörében.
pénz

Az ügyekben illetékes hatóságok az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tettek letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum