2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Tarolás – Új pszichoaktív anyaggal kereskedő dílereket fogtak el a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tarolás – Új pszichoaktív anyaggal kereskedő dílereket fogtak el a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Négy dílert fogtak el a nyomozók Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az új pszichoaktív anyaggal kereskedő férfiakat a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Edelényi-, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Alosztálya összesen négy férfival szemben.

Az elmúlt időszakban, azaz elfogásáig egy 37 éves edelényi férfi Izsófalván, Edelényben és a környező településeken árulta a szert, továbbá egy 28 éves szendrői férfi helyben terített. A harmadik, 43 éves szendrői díler Edelényben és vonzáskörzetében kereskedett a tiltott anyaggal, az úgynevezett Herbál, és Ható nevezetű szerrel. Mezőkövesden egy 38 éves férfi helyben és Zsóry-üdülőtelepen elfogásáig legalább 800 átadást bonyolított le a vevőkörében.
pénz

Az ügyekben illetékes hatóságok az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tettek letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Őrizetben a dílerek
A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei …
Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum