2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Tanúsítványátadó ünnepség a Bűnmegelőzési Szabadegyetemen

Több mint félszázan vehették át a részvételt igazoló certifikációt.

Véget ért a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja és a B-A-Z. Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány közös szervezésében az iparbiztonság, a szervezett bűnözés és a terrorfenyegetettség témakörökben „Biztonság és fenyegetettség” címmel tartott Bűnmegelőzési Szabadegyetemi előadássorozat.

A 2013. november 6. – 2013. december 4. között lezajlott előadássorozaton közel százan vettek részt. A vizsgatesztet eredményesen kitöltő hallgatók „jutalma” a részvételt igazoló certifikáció.

Az okmányt a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központjának Bosch termében 2014. február 26-án ünnepélyes keretek között azok vehették át, akik a szabadegyetemen legalább három alkalommal megjelentek és a záró tesztlapot sikeresen kitöltötték.

 

A tanúsítványt Prof. Dr. Torma András rektor és dr. Mecser Tamás r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes adta át a hallgatóknak.
A cikkhez tartozó galéria képei:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek