2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Tanúból gyanúsított

Először egy garázdaság tanújaként hallgatták ki a rendőrök azt a kesznyéteni férfit, akit később lopási kísérlet miatt már gyanúsítottként vontak eljárás alá.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 21-én egy helyi italkimérésben történt garázdaság miatt tanúként hallgattak meg egy 21 éves kesznyéteni férfit, akit vallomástétele után a rendőrök haza is engedtek. A férfi mindenáron rá akart gyújtani, de nem volt nála dohány. Így menet közben feltört egy autót, amiben cigaretta után kutatott, de nem talált, majd megkísérelt egy másik járművet is kinyitni, de itt sem járt sikerrel.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal elfogták a lopási kísérlet elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves kesznyéteni férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…