2021. 09. 29. szerda

Mihály
1 EUR 359 HUF
1 GBP 418 HUF

Tanúból gyanúsított

Először egy garázdaság tanújaként hallgatták ki a rendőrök azt a kesznyéteni férfit, akit később lopási kísérlet miatt már gyanúsítottként vontak eljárás alá.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 21-én egy helyi italkimérésben történt garázdaság miatt tanúként hallgattak meg egy 21 éves kesznyéteni férfit, akit vallomástétele után a rendőrök haza is engedtek. A férfi mindenáron rá akart gyújtani, de nem volt nála dohány. Így menet közben feltört egy autót, amiben cigaretta után kutatott, de nem talált, majd megkísérelt egy másik járművet is kinyitni, de itt sem járt sikerrel.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal elfogták a lopási kísérlet elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves kesznyéteni férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfi…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum